< img maualuga = "1" lautele = "1" style = "faaali: leai se" src = "https://www.facebook.com/tr?id=246923367957190&ev=PageView&noscript=1" /> Tala Fou - Faʻasalalau le afi afi muamua a le lalolagi ma le malosi o le vevela o le 52.28%, aisea na faʻasolosolo ai ona talepeina e Weichai le faʻamaumauga o le lalolagi?
Fuzhou Ruida Machinery Co., Ltd.
FAAFESOOTAI MATOU

Fa'atuina le afi afi muamua a le lalolagi ma le malosi o le vevela o le 52.28%, aisea na fa'asolosolo ai ona talepeina e Weichai le fa'amaumauga o le lalolagi?

I le aoauli o Novema 20th, Weichai faʻasalalau le afi afi faʻasalalau muamua a le lalolagi faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le vevela o le 52.28% ma le afi faʻatau muamua o le kasa masani a le lalolagi ma le malosi o le vevela o le 54.16% i Weifang.Na faʻamaonia e le suʻesuʻega fou a le Southwest Research Institute i le Iunaite Setete o Weichai diesel engine ma natural gas engine O le tele o le vevela e sili atu i le 52% ma le 54% mo le taimi muamua i le lalolagi.
Li Xiaohong, Failautusi o le Vaega Taitai Vaega ma Peresitene o le Chinese Academy of Engineering, Zhong Zhihua, Sui o le Vaega Taitai Vaega ma Sui Peresetene o le Chinese Academy of Engineering, Deng Xiuxin, Sui Peresetene o le Chinese Academy of Engineering, ma Ling Wen, Sui Kovana o le Itumalo o Shandong ma le aʻoga o le Chinese Academy of Engineering, na auai i le faʻasalalauga fou o oloa.I le sauniga o le tatalaina i tua, na faia ai e Li Xiaohong ma Ling Wen lauga faamalo.Na faʻaaogaina foi e Dean Li Xiaohong upu autu "fiafia" ma le "mitamita" e iloilo ai nei mea e lua.
"Pe a faatusatusa i le averesi o alamanuia, o le afi tiso ma le malosi vevela o le 52% e mafai ona faʻaititia le carbon dioxide i le 12%, ma le afi faʻalenatura e iai le malosi o le vevela o le 54% e mafai ona faʻaitiitia ai le carbon dioxide e 25%," o le tala lea a Tan. Xuguang, faatonu o le State Key Laboratory of Internal Combustion Engine Reliability ma le taitaifono o Weichai Power.Afai e fa'atau atoa afi ia e lua, e mafai ona fa'aititia le kaponi a lo'u atunu'u i le 90 miliona tone i le tausaga, lea o le a matua fa'aleleia ai le fa'asaoina o le malosi o lo'u atunu'u ma le fa'aitiitia o le fa'aoso.
Na matauina e se tusitala mai le Economic Herald e faapea, na talepe e Weichai le faamaumauga o le afi afi afi o le lalolagi i le tolu taimi i totonu o le tolu tausaga, ma faia ai le malosi o le vevela o afi kasa masani e sili atu i afi tiso mo le taimi muamua.I tua atu o lenei mea o loʻo tuliloaina e le kamupani ma faʻaauau le faʻafaigaluegaina i suʻesuʻega faʻasaienisi ma tekonolosi ma atinaʻe.
01
Tolu tausaga ma tolu laasaga
"O le afi tiso ma le malosi o le vevela o le tino o le 52.28% o loʻo faʻailogaina ai se faʻailoga tele fou na faia e le aufaigaluega faasaienisi ma tekinolosi a Weichai i tekinolosi 'leai se fanua o se tagata'."Na taʻua e Tan Xuguang i le fonotaga a le au tusitala e faapea o le maualuga o le vevela e manatu o le malosi atoatoa o tekinolosi afi afi a le atunuu.
Na iloa e le tusitala o le Economic Herald o le averesi o le vevela o oloa o loʻo i ai nei i le maketi e tusa ma le 46%, aʻo Weichai na fausia se 52.28% fou i luga o le faʻavae o le malosi o le vevela o afi afi e oʻo atu i le 50.23% i le 2020 ma le 51.09% ia Ianuari. i lenei tausaga.Fa'amaumauga, o le fa'ataunu'uina o ni oso tetele se tolu i totonu o le tolu tausaga, na matua fa'aleleia atili ai le leo o lo'u atunu'u i totonu o le lalolagi afi afi afi afi.
E tusa ai ma lipoti, o le malosi o le vevela o le tino afi e faasino i le fua faatatau o le liua o le malosi o le afi afi i le galuega lelei o le afi e aunoa ma le faʻalagolago i le masini toe faʻaleleia o le vevela.O le maualuga o le vevela o le tino, o le sili atu lea o le tamaoaiga o le afi.
"Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e alu le palau i le 200,000 i le 300,000 kilomita i le tausaga, o le tau o le suauʻu naʻo le a latalata ile 300,000 yuan.Afai e faʻaleleia le faʻaleleia o le vevela, o le a faʻaitiitia le faʻaaogaina o le suauu, lea e mafai ona faasaoina ai le 50,000 i le 60,000 yuan i le tau o le suauu.Weichai Power Engine Dr. Dou Zhancheng, sui peresitene o le inisitituti suʻesuʻe, na ia taʻu atu i le tusitala o le Economic Herald e faʻatusatusa i oloa o loʻo i ai nei i le maketi, o le faʻaaogaina faapisinisi o le 52.28% o le tino faʻaogaina tekinolosi e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le suauu ma le carbon dioxide. e 12% i le faasologa, lea e mafai ona faasaoina ai le malosi o loʻu atunuu i tausaga uma.Faasaoina le 19 miliona tone o le suauu ma faʻaititia le carbon dioxide i le 60 miliona tone.
O le suiga o le malosi na mafua ai foi le atinaʻeina o le tele o punaoa eletise.O afi kasa fa'alenatura, fa'atasi ai ma a latou meatotino maualalo-carbon, o lo'o i ai se sao taua i le fa'aitiitia o le fa'aoso ma le kaponi o afi afi i totonu.Na aʻoaʻoina e le tusitala o le Economic Herald e faapea o le aofaʻi o le malosi o le vevela i le lalolagi i le taimi nei e tusa ma le 42%, ma le maualuga i atunuu i fafo e 47.6% (Volvo, Suetena).O tekonolosi masani autu o le maualuga o le vevela o afi afi e pei o le maualalo o le feteʻenaʻiga ma le maualalo o le feteʻenaʻiga e faʻaaogaina i afi kesi masani.O le lua-fuel fusion injection multi-point lean combustion technology ua paionia, o le lua-fuel fusion combustion system ua fatuina, ma o le faʻaogaina o le vevela o le tino o le afi afi faʻalenatura ua faʻateleina manuia i le 54.16%.
"O se suiga fou lea i le fale afi afi afi i totonu.O le malosi o le vevela o afi kasa masani e sili atu nai lo afi afi tiso mo le taimi muamua, ma avea ma masini vevela e sili ona lelei le vevela."Fai mai Tan Xuguang, o le isi lea tulaga taua mo Weichai e agai atu ai i tekinolosi faʻavaomalo.
E tusa ai ma faʻatusatusaga, pe a faʻatusatusa i masini masani masani, o masini kesi faʻalenatura o loʻo i ai le malosi o le vevela o le 54.16% e mafai ona faʻasaoina tau suauu e sili atu nai lo le 20%, faʻaititia le carbon emissions e 25%, ma faʻaititia le carbon emissions e 30 miliona tone i le tausaga mo le alamanuia atoa.
02
O le fa'aauauina o tupe fa'afaigaluega R&D tetele e aoga
O mea na ausia e manaia, ae o le a le mea e avea ai Weichai, o se pisinisi a le setete o loʻo i totonu o se taulaga lona tolu i Saina, e masani ona taʻimua i le pisinisi?
“E faigata tele lenei ituaiga fa'asilisili, ma e le'i faia muamua e se tasi.Na matou paʻu i totonu i le 2008 ma galulue mo le silia ma le sefulu tausaga.Mulimuli ane, na matou talepeina ni tekinolosi autu se fa e pei o le tui fusuaga ma le tele-point lean combustion, ma talosaga mo le silia ma le 100 pateni.Pe a talanoa e uiga i le faʻaleleia atili o le faʻaleleia o le vevela o afi afi masani, o Dr. Jia Demin, fesoasoani i le peresetene o le Weichai Power Future Technology Research Institute, na taʻu atu i le tusitala o le Economic Herald e faapea o le 'au na taumafai le tele o metotia suʻesuʻe fou ma atiina ae le tele o faʻataʻitaʻiga. faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia uma tupe moni..
"O mea laiti uma na faia e le matou R&D team i le lua ma le afa aso."Fai mai Dou Zhancheng ina ua talanoa e uiga i le faʻalavelave i le faʻaogaina o le afi afi afi mo le tolu tausaga sosoo, na faʻaauau pea ona faʻatupeina e Weichai punaoa i le R & D team.O lo'o fa'aauau pea ona 'auai foma'i fa'apitoa ma foma'i, ma fausia ai se faiga su'esu'e ma atina'e atoatoa.I lenei vaitau, na o le 162 pateni na faʻaalia ma 124 pateni na faʻatagaina.
E pei ona fai mai Dou Zhancheng ma Jia Demin, o le faʻaauauina o le faʻalauiloaina o tagata faʻasaienisi ma tekinolosi ma faʻafaigaluegaina i tupe faʻaalu R&D o le talitonuga a Weichai.
Na iloa e se tusitala mai le Economic Herald e faapea o Tan Xuguang e masani lava ona manatu i tekinolosi autu o se "agaga o le sami", ma e leʻi popole lava i tupe i le R&D teuga tupe.I le 10 tausaga ua tuanaʻi, o tupe faʻaalu a Weichai R&D mo naʻo tekinolosi afi ua sili atu i le 30 piliona yuan.Faʻaosofia e le "maualuga maualuga-maualuga saofaga-totogi maualuga" siʻosiʻomaga, Weichai R & D tagata faigaluega "maua uma le taʻutaʻua ma le tamaoaiga" ua avea ma masani.
O tupe faʻaalu R&D e sili atu ona faʻaalia i totonu o le kamupani lisiina Weichai Power.O fa'amaumauga o fa'amaumauga a le matagi o lo'o fa'aalia ai mai le 2017 i le 2021, Weichai Power's "total R&D tupe alu" o le 5.647 piliona yuan, 6.494 piliona yuan, 7.347 piliona yuan, 8.294 piliona yuan, ma le 8.569 piliona yuan, fa'aalia ai le tuputupu a'e o le tausaga i lea tausaga ma lea tausaga.O le aofaʻi e sili atu i le 36 piliona yuan.
O Weichai e iai foi se tu masani o le tauia o tagata faigaluega R&D.Mo se faʻataʻitaʻiga, ia Aperila 26 i le tausaga nei, na faia ai e le Weichai Group le 2021 Science and Technology Incentive Commendation Conference.E toatolu fomai, o Li Qin, Zeng Pin, ma Du Hongliu, na manumalo i le faailoga faapitoa mo taleni maualuluga, faatasi ai ma le ponesi e 2 miliona yuan le tasi;O le isi vaega o 'au fa'asaienisi ma tekonolosi fa'afouga ma tagata ta'ito'atasi na manumalo i fa'ailoga, fa'atasi ai ma le fa'ailoga atoa o le 64.41 miliona yuan.I le taimi muamua, i le 2019, na tuʻuina atu foi e Weichai le 100 miliona yuan e tauia ai tagata faigaluega faʻasaienisi ma tekonolosi.
O Oketopa 30 i lenei tausaga, Weichai's Saienisi ma Tekinolosi Suesuega Inisetiute, lea na ave 10 tausaga o le fuafuaina ma le fausiaina ma teu faafaigaluegaina sili atu i le 11 piliona yuan, na tatalaina aloaia, lea na faʻaalia atili ai le naunautaiga o Tan Xuguang e tulituliloa tekinolosi fou.O loʻo lipotia mai o le faiga faʻapipiʻi "valu inisitituti ma le tasi nofoaga" e pei o le afi, eletise eletise, malosi fou, faʻaeletoroni ma polokalama, faʻatoʻaga atamai, tufuga, tekonolosi i le lumanaʻi ma le nofoaga autu o suʻega oloa, ma o le a fausia ai se lalolagi maualuga fou mo le alamanuia malosi.Faʻapotopoto punaoa sili talenia.
I le fuafuaga a Tan Xuguang, i le lumanaʻi, i luga o le tulaga fou o le Inisetiute Lautele o Saienisi ma Tekonolosi, o le a faateleina le aufaigaluega faasaienisi ma tekinolosi i totonu o Weichai mai le 10,000 i le taimi nei i le sili atu i le 20,000, ma o le a faateleina tagata faigaluega faasaienisi ma tekinolosi mai le taimi nei. 3,000 i le 5,000 , O le a tuputupu aʻe le 'au fomaʻi mai le 500 i le taimi nei i le 1,000 tagata, ma fausia moni se 'au R & D malosi i le lalolagi.


Taimi meli: Apr-24-2023